Advies

Wij begrijpen dat ieder project uniek is en een eigen aanpak vereist. Bij de inrichting van een controlekamer, of de ontwikkeling van een kast, behuizing of beplating is het raadzaam onze engineers zo vroeg mogelijk te betrekken. Dit verlaagt kosten, foutmarges en doorlooptijden.

Engineering

Bij voorkeur nemen wij de totale verantwoording vanaf engineering tot oplevering. Innovatieve ideeën worden realiteit via 3D modelling. Onze engineers houden korte lijnen en bieden alle ontwerpen ter goedkeuring aan. Samen met u werken wij efficiënt naar een definitief ontwerp.

Productie

Bij voorkeur produceren wij alles in eigen huis. Uw product wordt gesneden op onze volautomatische pons-laser machine en gaat daarna via de ontbraam-machines naar één van de drie kantbanken. In onze lasafdeling bouwen we de onderdelen samen waarna uw product zijn weg vindt naar de spuiterij voor een oppervlaktebehandeling (poedercoaten en/of beitsen voor RVS delen). Vervolgens wordt alles in onze montagehal gemonteerd, getest en gereedgemaakt voor transport!

Vervoer en montage

TOL Plaatwerk levert tijdig in binnen- en buitenland. Ook de nazorg wordt door onze vaste monteurs uitgevoerd. Zij zijn op de hoogte van de situatie ter plaatse en zorgen dat de klus -hoe groot en uitgebreid ook- wordt geklaard.

Nazorg en onderhoud

Ook na de levering kunt u vanzelfsprekend op Tol Plaatwerk rekenen. Onze monteurs helpen u graag met onderhoud of uitbreidingen. Wij bieden u graag een onderhoudscontract aan. Hiermee zijn wij u snel van dienst mocht er onverhoeds een storing optreden of een onderdeel kapot gaan.

Van het Slobbeland
naar de rest van de wereld...

Vanaf een bescheiden begin in 1949 tot een internationaal opererende onderneming. TOL Plaatwerk is een innovator in de ontwikkeling en productie van nieuwe plaatwerkoplossingen.

Lees ons verhaal