Tol Plaatwerk is een internationaal bedrijf dat al meer dan 70 jaar expert is op gebied van plaatbewerking. Ons bedrijf telt 54 medewerkers.

Hoogwaardig plaatwerk is waar Tol Plaatwerk zich in specialiseert. Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer expert geworden in speciaal plaatwerk waar slimme oplossingen het rendabel maken om deze, ondanks de soms uitzonderlijke vormen, te produceren. Tol Plaatwerk maakt als eigen product meld- en controle tafels voor de marine, verkeersmanagement, procescontrole, veiligheid/openbare orde. We bieden ook behuizingen voor displays die voor binnen of buiten geschikt zijn. Hierbij hoort een compleet service pakket van analyse van de omgeving tot het plaatsen op locatie door onze experts. Als productiebedrijf produceren we ook van alles van een enkel prototype tot grotere series; wij vinden altijd een manier om onze klanten tevreden te houden. Kijk eens naar ons portfolio voor een indicatie van onze ervaring met verschillende producten.

Wij beschikken over ons eigen high-end machinepark en met onze toegewijde en uiterst ervaren medewerkers ontwikkelen wij graag uw product van idee tot aan de levering aan uw deur.

Ons Team

Cor Kwakman

Algemeen Directeur

Franklin Tol

Technisch Adviseur

Johan Tol

Technisch Adviseur

Jack Pannekeet

Technisch Adviseur

Johan Kwakman

Bedrijfsleider/Planner

Ben Molenaar

Inkoper

Anna Zwarthoed

Administratie

Nancy Veerman

Administratie

Jan Kwakman

Monteur

Jack Tol

Monteur

Michael Veerman

Technisch adviseur

Julius Mooijer

Technisch adviseur